بسیاری از افراد که دارای مبل راحتی هستند به راحتی می توانند مبل راحتی خود را به چستر تبدیل کنند. اگر شما نیز طرفدار مبل چستر هستید با ما همراه باشید تا با نحوه تعمیر مبل راحتی تبدیل به مبل چستر آشنا شوید.
یکی از پرطرفدارترین مبلمان ها طرح چستر است. این مدل بسیار زیبا بوده و با بیشتر دیزاین ها ست می شود؛ به همین دلیل جز اولین انتخاب مشتریان قرار می گیرد. قیمت مبل های چستر معمولا کمی بیشتر از سایر مدل ها است. برای صرفه جویی در هزینه ها می توان مبل راحتی قدیمی را به مبل چستر تغییر داد. مبل چستر به عنوان مبل راحتی دسته های پهنی داشته و پشتی آن کمی بزرگتر است. ارتفاع این نوع مبل کم بوده و قسمت بالایی آن کمی به عقب متمایل می شود. تغییر مبل راحتی به چستر اصولی دارد که در ادامه به آن می پردازیم.
چگونه مبل راحتی به چستر تبدیل می کنند؟
برای تغییر مبل راحتی و تبدیل آن به مدل چستر ابتدا باید اجزای مبل از هم جدا شوند. قسمت های آسیب دیده مبل قدیمی تعمیر شده و و بخش های سالم آن حفظ می شوند. یکی از ویژگی هایی که در همه مبل های چستر وجود دارد لمسه کاری شدن بدنه مبل است. لمسه کاری مبل چستر باید توسط افراد حرفه ای انجام بگیرد تا خروجی کار بی نقص و زیبا باشد. در لمسه کاری فرورفتگی و برجستگی روی قسمت پشتی و دسته مبل ایجاد می شود. در محل تلاقی دوخت لمسه کاری دکمه قرار می گیرد تا فرم اسفنج و پارچه مبلی حفظ بماند.
پارچه هایی که در لمسه کاری مبل چستر استفاده می شود شامل موارد زیر است:
- پارچه مبلی چرم
- پارچه مبلی حریر
- پارچه مبلی مخمل
- پارچه مبلی ژاکارد
- پارچه مبلی کوبلن
رنگ و مدل پارچه توسط مشتری انتخاب می شود و سپس تعمیر کننده مبل الگوگیری انجام می دهد. پارچه ها برش داده شده و برای نصب روی اسکلت آماده می شوند.
رویه کوبی مبل از مراحل مهم تولید است که به دقت زیادی نیاز دارد. در صورتی که اصول رویه کوبی به خوبی رعایت نشود ممکن است مبل به اندازه کافی راحتی نداشته باشد و با اشکالات فنی همراه شود. در واقع رویه کوبی آخرین مرحله تعمیر مبل و ساخت مبلمان است و ظاهر زیبای مبل به دقت در این مرحله وابسته است. پیش از رویه کوبی، مبلمان قدیمی به دقت مورد بررسی قرار می گیرد. اجزایی مانند فنر، کلاف، اسفنج و… در صورت اشکال تعویض می شوند و در آخر دوخت و دوز پارچه رو مبلی انجام می گیرد. نوع اسفنجی که برای مبل چستر استفاده می شود معمولا اسفنج یورولوکس از نوع ویژه بوده و تراکم آن بین ۳۰ تا ۳۵ کیلو است. تراکم بیشتر اسفنج سبب افزایش طول عمر آن خواهد شد.